Новини
Спорт

Хмельницькі спортсмени здобули низку перемог

Футболісти, баскетболісти та важкоатлети вдало виступили на змаганнях різного рівня. Стартували у новому сезоні і хмельницькі регбісти, проте поступилися суперникам з мінімальним відривом.

Про спортивні здобутки хмельницьких спортсменів написав на своїй сторінці міський голова Олександр Симчишин.

ФК «Поділля» повернулося на рідний центральний стадіон впевненою перемогою над «Оболонь-2» з рахунком 4:0. Маючи гру в запасі команда посідає 2 місце в групі А другої ліги.

Баскетбольна «Хмельницька Політехніка» здобула 2 перемоги на суперниками із Запоріжжя і впевнено вийшла до півфіналу першої ліги чемпіонату України з баскетболу.

Стартували в новому чемпіонаті і наші регбісти. У запеклій боротьбі, на жаль, поступилися срібному призеру минулорічної першості в Одесі 30:32.

Кількома днями раніше також золото Чемпіонату Європи із важкої атлетики здобула Аліна Марущак.

Привітав спортсменку з перемогою і голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій:

Вітаю Аліну Марущак – українську важкоатлетку з Хмельниччини, яка завоювала золоту медаль на чемпіонаті Європи в Москві! Гімн України звучав у Москві!

Також слова вітання очільник області написав важкоатлету Дмитру Чумаку.

Знову над Москвою піднімається український прапор та лунає український гімн! Ще один спортсмен з Хмельниччини виборов для України золото чемпіонату Європи! Вітання Дмитру Чумаку, тренерам і всій команді та побажання подальших яскравих перемог!

І Дмитро, і Аліна, а також їхні тренери отримають премію в розмірі 15000 грн. На тижні також була низка успіхів наших боксерів, каратистів, гімнастів. А Марина Бех-Романчук стала кращою атлеткою березня! – резюмував міський голова.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter