Новини
Інфраструктура

Опалювальний сезон у Хмельницькому завершили

Офіційно сезон опалення в обласному центрі завершений. Але у випадку, якщо середньодобова температура повітря опуститься нижче +8 градусів, тепло можуть знову увімкнути у закладах освіти та медицини.

Розпорядження про завершення опалювального сезону підписав сьогодні, 13 квітня, міський голова Олександр Симчишин. При цьому вже учора хмельничани могли помітити, що батареї в їхніх помешканнях стали холодними.

Нагадаємо, спочатку опалювальний сезон в обласному центрі планували закінчити на початку минулого тижня. Проте погода цьому не сприяла, тож ще тиждень в помешканнях хмельничан батареї були хоч і менше, але все ще теплі.

Попри підписане розпорядження, за температурними показниками у місті продовжують стежити. Якщо вони опустяться нижче норми, тепло знову подаватимуть у комунальні заклади. Завдяки налаштованій на автономну роботу системі опалення, це можливо зробити без запуску загального опалення у місті, кажуть у комунальників. Тож у школах, дитсадках та медичних установах буде тепло за будь-якої погоди.

Комунальні підприємства «Хмельницьктеплокомуненерго» та «Південно-Західні тепломережі» отримали розпорядження здійснювати опалення вищезазначених установ на підставі звернень їхніх керівників.

За інформацією Хмельницької міської ради

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter