Новини
Кримінал

У Кам’янці-Подільському затримали організатора замовного вбивства

Правоохоронці Хмельниччини попередили замовне вбивство підприємиці з Буковини. Щоб врятувати жінку, її вбивство було зімітоване.

За даними поліції Хмельницької області, що 49-річний мешканець Чернівецької області запланував вбивство своєї колишньої співмешканки. “Кілера” чоловік знайшов у Кам’янці-Подільському, у якого “замовив” вбивство 46-річної жінки.

“З метою попередження особливо тяжкого злочину правоохоронці зімітували зникнення та вбивство жінки, аби «виконавець» зміг надати замовнику докази виконаного замовлення”, – розповідають у поліції.

Замовника правоохоронці затримали в Кам’янці-Подільському в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України одразу під час передачі «кіллеру» 2100 доларів США за виконану роботу.

Слідчими ГУНП розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14, п. 11, 12 ч. 2 ст. 115 (вбивство на замовлення) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення чоловікові підозри. Слідчі клопотатимуть перед судом про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Тривають слідчі дії.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter