Новини
Інфраструктура

До Великодня у Городку сміття вивозитимуть безкоштовно

З початком весни, коли мешканці Хмельниччини, особливо у приватному секторі, починають масово прибирати біля своїх будинків, кількість стихійних звалищ у населених пунктах стрімко зростає. Наймати авто, щоб вивезти сміття, яке не належить до твердих побутових відходів, більшості подолян, очевидно, дорого. А чистоти, особливо перед Великоднем, – хочеться.

Городоччина у цій непривабливій картині сьогодення – не виключення. Так само як і по всій області, напередодні великодніх свят мешканці міста активно взялися позбавлятися осінньо-зимового сміття, внаслідок чого на території громади утворюється безліч стихійних звалищ, які комунальники не встигають прибирати.

В зв’язку з цим у місті ініціювали акцію: до Великодня сміття, зібране під час прибирання прибудинкових територій та розчищення дерев, городоччани можуть вивезти безкоштовно. Надалі година вартості автомобіля комунальників коштуватиме 450 гривень, повідомляє Городок.City.

Також у комунальників нагадують: у місті забороняється складування рослинних рештків, будівельного сміття, гілля, тари, опалого листя біля та на території контейнерних майданчиків по збору твердих побутових відходів.

Звернутися з проханням про вивезення сміття з присадибної ділянки можна за телефоном комунального підприємства «Городоккомунсервіс» 068-84-187-21.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter