Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині перевірили якість нових доріг

Кожної весни водії жаліються на погану якість доріг. Після затяжної сніжної зими цього року автошляхи Хмельницької області вкрилися новини ямами. Якість нових доріг перевірили фахівці підрядника, який виконував на автошляхах ремонтні роботи.

Торік компанія “Автострада” виконала повну заміну старого дорожнього одягу та комплекс заходів з безпеки дорожнього руху і благоустрою на ділянках автодороги М-12.

Відремонтовані ділянки є частиною транснаціонального транспортного коридору «Go Highway». Відновлена дорога є важливим сполученням низки районних населених пунктів із обласним центром та частиною транзитного шляху із заходу на південь.

Автомобільна дорога М-12 на Хмельниччині незабаром стане частиною найдовшого маршруту М-30 «Стрий – Ізварине», що з’єднає Львівську та Луганську області.

Магістраль М-12 поєднує 7 областей і є важливою транспортною артерією України. Траса проходить через міста Тернопіль, Хмельницький, Вінницю, Гайсин, Умань, Кропивницький.

Цієї весни ми вирішили перевірити якість нових доріг і впевнилися, що кожен кілометр покриття у Хмельницькій області витримав сувору зиму, – зазначають у групі компаній «Автострада».

Подібні перевірки підрядник проводить у кожній області, де будував дороги.

Довідка: Протягом 2020-2021 років фахівці групи “Автострада” побудували понад 300 км доріг і 40 мостів.

Автор: Адміністратор сайту

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter