Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині проводять інвентаризацію показів газових лічильників

По завершенні опалювального періоду газівники нагадують споживачам про необхідність звірити покази лічильників. В акціонерному товаристві «Хмельницькгаз» зазначають: споживачам у цьому допоможуть контролери.

Зима цього року була затяжною та, на відміну від попередніх років, досить холодною. Тож подоляни різко збільшили використання газу. До цього додалися ще й щомісячні стрибки-коливання цін.

Аби увідповіднити дані до реального споживання, контролери проводять фотофіксацію показників лічильників за допомогою мобільного додатку. Перевірка проводиться виключно з врахуванням вимог карантину, а також при попередньому температурному скринінгу лікаря.

Просимо наших споживачів з розумінням поставитися до необхідності зняття даних та надавати доступ до приладів обліку представникам АТ «Хмельницькгаз”, – повідомляють у товаристві.

Також нагадують подолянам про необхідність бути пильними та, для уникнення будь-яких шахрайських дій з боку невідомих осіб, вимагати посвідчення у контролерів, які мають усі співробітники товариства з печаткою підприємства.

За інформацією пресслужби АТ “Хмельницькгаз”

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм, у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter