Новини
Події

На Хмельниччині тренувалися пілоти бомбардувальників

Протягом двох днів у бригаді тактичної авіації імені Петра Франка, що дислокується на Хмельниччині, проведені льотні зміни.

У перший день льотний склад на потужних СУ-24М, СУ-24МР та навчально-бойових Л-39 здійснював вильоти для відновлення та підтримання навичок на групову злітаність у складі ланки.

Другого льотного дня екіпажі бомбардувальників відновлювали та вдосконалювали навички під час імітації атаки по наземних цілях із пікірування з простих та складних видів маневру.

Окрім того, екіпажі відшліфовували та вдосконалювали свій льотний вишкіл та техніку пілотування, навігацію, польоти по маршруту та в зоні пілотування.

Польоти здійснювались вдень та вночі.

Авіаційна і спеціальна техніка спрацювала без відмов. Впоралися із поставленими завданнями служби та підрозділи із забезпечення польотів та підготовки інфраструктури аеродрому.

Майже рік у бригаді служить старший авіаційний технік лейтенант Галина Лінник. До вступу в Харківський національний університет Повітряних Сил дівчина проходила службу за контрактом в Одесі.

А строковик Микола Тараненко під час польотів забезпечує безпечне руління літаків до злітно-посадкової смуги. Хлопець вже дев’ять місяців проходить службу в батальйоні аеродромно-технічного забезпечення.

Підбиваючи підсумки льотної зміни,  виконувач обов’язків командира бригади полковник Максим Сікаленко відзначив високий професіоналізм особового складу під час підготовки та здійснення польотів та подякував за якісне виконання  завдань.

Сергій Жмурко, АрміяInform. Фото автора

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook