Новини
Спорт

Хмельницька гімнастка повернулася з чемпіонату з нагородою

Хмельничанка Маргарита Козловська на чемпіонаті України зі спортивної гімнастики здобула срібну нагороду. Загалом Хмельницький обласний центр фізичного виховання учнівської молоді на змаганнях представляло восьмеро спортсменів – дівоча і чоловіча команди.

Майстер спорту України, Маргарита Козловська у гімнастиці – понад пів життя, проте медаль на дорослому чемпіонаті здобула вперше.

Виступала дівчина разом із командою та в індивідуальному заліку. В останньому потрапила до фіналу багатоборства з усіх чотирьох видів. Додатково вийшла до заключного етапу і в окремому виді – опорний стрибок. Саме тут і здобула «срібло».

Усього на чемпіонат України зі спортивної гімнастики вирушили 12 представників обласного центру фізвиховання учнівської молоді – дві квартетні команди, дівоча та чоловіча, ще 4 спортсменів виступали суто в окремих видах.

Дівоча команда у фіналі багатоборства посіла 4 місце, хлопці стали шостими. Наразі хмельницькі спортивні гімнасти готуються до чергових стартів чемпіонату України серед юніорів, що, як і попередній, відбудеться у Кропивницькому.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Читайте також: Хмельницькі спортсмени отримали грошові сертифікати

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook