Новини
Кримінал

Ще одну нарколабораторію виявили неподалік Хмельницького

Наркотик, який виготовлявся у великих обсягах у домашній лабораторії, жінка збувала оптом. Затримали мешканку села, яка облаштувала виробництво у своєму домогосподарстві, під час збуту чергової партії наркотичної речовини.

Вдруге протягом тижня правоохоронці Хмельниччини викрили місце, де виготовляли наркотичні речовини з метою подальшого збуту. Нагадаємо, неподалік обласного центру у дачному будинку мешканець обласного центру намагався організувати бізнес на вирощуванні елітних сортів коноплі. Проте цю його діяльність правоохоронці припинили.

Ще в одній нарколабораторії, організованій також неподалік обласного центру, в одному з сіл Хмельницького району, 30-річна місцева мешканка займалася виробництвом амфетаміну.  Причому виготовляла його великими обсягами та збувала, за попередньою домовленістю, оптовими партіями вагою понад 50 грамів.

Затримали жінку під час продажу чергової партії наркотиків, попередньо задокументувавши декілька фактів їх збуту на суму понад 80 тисяч гривень.

Селянці оголосили про підозру за частиною 2 статті 307 ККУ, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook