Новини
Культура

У Хмельницькому популяризують місцевих поетів

Для участі обрали чотирьох хмельничан, чиї вірші бажаючі можуть прочитати на камеру. Ініціювала поетичний челендж Молодіжна рада міста. #ДекламуюХмельницьких — саме під таким хештегом закликають знайомитись із місцевими поетами та зачитувати рядки їхніх віршів. 

Ми хотіли трішки розповісти про наших подільських письменників, і не просто про них розповісти, а ще й продемонструвати, що у нас в місті є талановита молодь, яка читає і цікавиться подільськими письменниками, – розповідає секретар Молодіжної ради Хмельницького Любов Жмуд.

Для участі у челенджі необхідно записати відео. Формат та тривалість запису – на власний вибір. Потрібно лише обрати одного з письменників-хмельничан, а це: Ольга Саліпа, Микола Палига, Вікторія Цегейда або Анастасія Семенюк. Також – визначитися з уривком, який буде зачитуватися на камеру.

Записати відео, викласти на сторінках, обов’язково відмітити письменника, твір якого декламується, та відмітити сторінку Молодіжної ради Хмельницького. Можна це зробити до 15 травня включно. А після на усіх учасників чекатиме реально класний сюрприз, подарунок, адже письменники оберуть кожен свого декламатора, хто йому сподобався найбільше. І ми зробимо таку спільну зустріч – кава з письменником, – розповіла подробиці челенджу голова Молодіжної ради Хмельницького Анастасія Козак.

Як читають місцевих поетів хмельничани – послухайте у сюжеті МТРК Місто

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook