Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині завершили перший етап ремонту траси М-12

На 40 кілометрах траси М-12 у напрямку Летичева встелили перший шар асфальту. Турецька компанія, що виграла тендер, продовжує роботу у рамках «Великого будівництва». Проєкт фінансується коштом Міжнародного Банку Реконструкції і Розвитку.

На трасі М-12, яка має стати частиною автошляху М-30, що з’єднає схід і захід України, тривають ремонтні роботи. Наразі зосередили увагу на реконструкції мосту у селі Голосків, який з’єднує два береги річки Південний Буг. Він є важливим транспортним коридором для країни.

Старі його конструкції демонтовано. Плануємо їх поновити і приступити до наступної частини мосту, – каже проєкт-менеджер «Onur Taahhüt Taşımacılık İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş.» Ант Евін.

У 2020 році турецька компанія виграла тендер та взялася за будівництво дорожнього відрізка, з яким не впоралися китайські підрядники. Ремонтники запевняють: усе йде за планом. За контрактом усі роботи мусять завершитися до початку лютого 2022 року, йдеться у сюжеті каналу Перший Подільський.

Проте, як зазначив голова Хмельницької ОДА, це може статися і раніше.

Є у нас обіцянка від компанії “Onur” про те, що вони зроблять все, щоб ця дорога була зроблена до Дня Незалежності України, – сказав Сергій Гамалій.

Детально проінспектував ремонт дороги М-12 на Хмельниччині, зокрема мосту у Голоскові, і незалежний інфраструктурний оглядач Павло Авдокушин, про що розповів в одному зі своїх відео.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook