Новини
Події

На Хмельниччині заблокували фури з львівським сміттям

Мешканці Старокостянтинова, які пішли на поступки керівнику комунального підприємства, вдалися до крайніх заходів після того, як посадовець не дотримався свого слова, та дозволив фурам зі сміттям заїздити на територію сміттєзвалища після того, як закінчився термін компромісу, якого досяг з містянами.

Про ситуацію, яка склалася у місті з чужим сміттям, проти якого борються мешканці Старокостянтинова, розповів місцевий мешканець Віктор Мартиненко.

Нагадаємо, фури зі Львова, після певної перерви, на старокостянтинівському полігоні знову побачили наприкінці квітня. Як зазначив у своєму дописі пан Віктор, це викликало спротив у мешканців громади. Тож люди вдалися до блокування фур.

Після перекриття фур зі сміттям 27 квітня відбулись переговори між новим начальником Старокостянтинівського ККП Сікорою М.М. та протестувальниками. Сікора М.М. просто благав, щоб дати можливість завезти львівське сміття на певну суму, яка була отримана зі Львова і уже виплачена для працівників ККП. В результаті був досягнутий компроміс і на прохання начальника Сікори М.М. було дозволено завозити львівське сміття по 2 фури в день до 10 травня 2021 року,йдеться у дописі.

За словами керівника комунального підприємства, він відновив процес завезення львівського сміття з однією метою – виплатити зарплату працівникам підприємства. Для цього і взяв львівські гроші в борг, – розповідає автор допису.

Вчора, 9 травня, був останній день, коли фура з чужим сміттям могла з’явитися на території Старокостянтинівської громади.

На жаль, новий начальник ККП Сікора Микола Миколайович не виявився людиною слова і сьогодні знову львівські фури зі сміттям на території нашої громади. Наразі, о 18.00 10 травня ЧЕРГОВІ ФУРИ ЗІ ЛЬВІВСЬКИМ СМІТТЯМ ЗАБЛОКОВАНІ У НАШОМУ МІСТІ! УСІХ ЖИТЕЛІВ МІСТА ТА ГРОМАДИ ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЯ ДО АКЦІЇ БЛОКУВАННЯ! – написав Віктор Мартиненко.

Так надав номер контактного телефону, за яким можна зв’язатися із Самообороною Старокостянтинова: (097) 546-79-51.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook