Новини
Суспільство

На міському пляжі хмельничанин “відпочивав” на даху сонцезахисної парасолі (ФОТО)

Місцевих вандалів побачили та вигнали з міського пляжу небайдужі хмельничани. Наслідки нічного відпочинку чоловіків – зіпсований дах щонайменше однієї із сонцезахисних споруд.

Не знайшов нічого кращого, ніж видертися на дах парасольки на пляжі, принаймні, один з чоловіків, з тих, які забрели у зону відпочинку вечірньої пори напередодні. Чи то пісок на пляжі йому здався мокрим, чи то з даху парасольки зорі краще видно – наразі невідомо. Проте прилаштувався хмельничанин там не лише з комфортом, а й з цигаркою. Не переймаючись тим, що парасолька, виготовлена з природних матеріалів, може й загорітися через необережність. Не кажучи вже про те, що сама конструкція може не витримати маси дорослого чоловіка.

Дивного відпочивальника хмельничани, які проходили повз, з даху парасольки, хочеться вірити, зігнали. Проте конструкція після такого відпочинку позбулася частини свого накриття.

На жаль, у соцмережах хмельничани виклали лише фото вандалів, які, розуміючи, що були неправі, від камери ховалися.

А от подробиць події, на жаль, не розповіли, обмежившись лише коротким коментарем:

Вандалізм на пляжі.

Нагадаємо, стильні парасольки, виготовлені з природніх матеріалів, встановили на хмельницькому пляжі два роки тому. Хмельничани тоді тішилися, що пляжна інфраструктура буде “як в Єгипті”. Парасольки, може, й як у Єгипті, а от люди, на жаль, як в Україні…

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook