Новини
Суспільство

У дендропарку Хмельницького після відпочивальників залишилися купи сміття (ВІДЕО)

Аби відпочити на природі, відвідувачі дендропарку у Хмельницькому мусять спочатку прибрати за тими, хто добряче “погуляв”, але не завдав собі клопоту зібрати наслідки свого дозвілля.

Бляшанки з-під напоїв, сміття біля кострища, поламана лавка… Таку картину застала хмельничанка, яка прийшла у дендропарк на відпочинок. Тож перш, ніж відпочивати, змушена була прибрати за тими, хто на це не спромігся.

Що було на місці відпочинку тих, кого у соцмережах назвали “свинями”, хмельничанка показала на відео.

Відео: Вайбер-група НОВИНИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ

У коментарях до відео хмельничани дискутують на тему, чому одні люди – свідомі, та прибирають не лише після себе, а й після інших, а інші взагалі цим не переймаються.

Проте одне з питань, яке прозвучало у тих же коментарях: “Чи є в парку урни?” поки що не отримало відповіді. Хоча насправді наявність або відсутність сміттєвих баків для відповідальних відпочивальників ніколи не є визначальною.

А поки що хмельничанам, які планують відпочити у дендропарку (і не лише там) варто брати з собою додатковий набір пакетів для сміття. Про всяк випадок…

Нагадаємо, у Хмельницькому щотижня небайдужі містяни влаштовують “Годину чистоти”, під час якої прибирають від сміття вулиці, парки, береги водойм тощо. Долучитися до активістів можна будь-коли.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook