Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому в річці знайшли тіло чоловіка

Потопельника виявили в обласному центрі поблизу школи №12, на вулиці Чорновола, у річці Кудрянка. Особу загиблого встановлюють правоохоронці.

За інформацією надзвичайників, повідомлення про виявлене у водоймі тіло надійшло від правоохоронців вчора, 15 травня, близько третьої години дня.

Як йдеться в ранковому оперативному зведенні за добу, розміщеному на сайті ГУ ДСНС у Хмельницькій області, особу загиблого, якого діставали з водойми за допомогою спецзасобів, встановлюють правоохоронці.

На відео з місця події, опублікованому в одному з місцевих пабліків, видно, що на загиблому є вбрання червоного кольору.

Тиждень тому у Хмельницькому оголосили у розшук 48-річного хмельничанина, який пішов з дому ще 22 квітня і відтоді не подавав про себе звісток. Серед прикмет, які могли би допомогти розшуку, йшлося про червону куртку, в яку був одягнений чоловік. До пошуків зниклого долучилися волонтери Пошуково-Рятувальної Волонтерської Асоціації Sarva. Вчора у повідомленні про пошук хмельничанина з’явилася таке додаткове повідомлення:

Знайдений, загинув…

Проте чи є знайдений у водоймі чоловік тим, кого розшукували, офіційно не підтверджено.

Нагадаємо, у середині березня в Хмельницькому з Південного Бугу дістали тіло жінки, яка до того протягом двох тижнів перебувала у розшуку.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook