Новини
Дозвілля

У Хмельницькому відсвяткували День Європи в Україні

У парку «Молодіжний», на березі Південного Бугу, вчора, 15 травня, на хмельничан чекали інформаційні локації, музика, фудкорти, спортивні розваги. Почалося свято в середині дня і тривало до пізнього вечора.

Усі, хто завітав на святкування, мали можливість не лише розважитись, а й пізнати щось нове і цікаве, віртуально помандрувати визначними місцями країн Європи, оглянути тематичні експозиції, ознайомитися з іноземною літературою і навіть переглянути свіжий номер газети.

Учні шкіл Хмельницького використовуючи знання з іноземних мов, розповідали про цікаві факти, історію, символіку, національну культуру, традиції та видатних особистостей найбільших європейських країн.

Також дорослі та малі гості свята могли долучитися до таких розваг, як настільні ігри, пазли, квести, ігрові види спорту, руханки тощо. Найспритніші отримали призи та подарунки.

Не обійшлося і без музичних подарунків. Любителі джазу та поціновувачі класики могли послухати улюблені твори у виконанні Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру та гурту «GRACE».

Ресторатори міста на фудкортах представили власноруч приготовані страви європейських країн.

Фото на згадку про День Європи в Україні і в Хмельницькому можна було зробити на різноманітних і яскравих фотозонах.

Завершилося свято переглядом просто неба французької комедійної кінострічки «1+1».

За інформацією Хмельницької міської ради. Фото: Василь Камінський

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook