Новини
Події

У День Героїв у Хмельницькому перекриють рух, покажуть зброю та влаштують показові виступи

Завтра, 23 травня, хмельничани матимуть змогу долучитися до масового заходу, який пройде майже у звичному, докарантинному форматі. На мешканців та гостей міста чекає масштабна програма вшанування подвигу тих, хто присвятив своє життя боротьбі за свободу та незалежність України.

Як ми уже повідомляли, о 15.00 з майдану Незалежності стартує Марш Героїв, участь в якому візьмуть курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, військовослужбовці військових частин міста та учасники російсько-української війни. Вони пройдуть від майдану центральними вулицями міста до кінотеатру ім. Т. Шевченка.

Марш пройде вулицями: Гагаріна – Кам’янецька – Подільська – Соборна – Проскурівська. На час руху колони рух транспорту цими вулицями призупинять. Попередньо, триватиме хода військових до 15.30. Хмельничан – власників приватних авто – просять заздалегідь планувати свої маршрути на цей проміжок часу.

Біля кінотеатру ім. Т. Шевченка зранку, з 10.00 до 13.00 військові частини міста демонструватимуть військову техніку та зброю.

Покладання квітів до меморіальних дошок, пам’ятника Героям Небесної Сотні, Меморіальної дошки пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників АТО/ООС заплановане з 14:00 до 15:00.

А починаючи з 15.30, після того, як завершиться Марш Героїв, на майданчику біля кінотеатру хмельничани матимуть змогу побачити виступи кінологів, бойовий гопак, плац-парад курсантів-прикордонників, виступ колективу мажореток “Альфа”.

Також до Дня Героїв біля кінотеатру ім. Т. Шевченка, на вулиці Проскурівській, влаштували виставку дитячих малюнків.

А саму вулицю традиційно прикрасили жовто-синіми та червоно-чорними прапорами.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook