Новини
Кримінал

За крадіжку та дезертирство на Хмельниччині засудили військового

Начальника радіостанції однієї з військових частин Хмельницький міськрайонний суд визнав винним у крадіжці та пошкодженні майна, а також у дезертирстві, присудивши йому понад 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, військового звинуватили у тому, що протягом року (від середини 2019 по середину 2020) він розукомплектовував та умисно пошкоджував майно військової частини, аби згодом збувати його. Коли прийшов час перевірки комплектності техніки, з місця служби втік.

У суді довели вину військовослужбовця у розкраданні комплектуючих з автомобілів “Урал-44202” та “Урал-43203” та деталей окремих приладів і ЗІП-комплектів.

У спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері Західного регіону зазначили, що своїми діями військовослужбовець завдав матеріальної шкоди на 959 тисяч гривень.

Військовослужбовця засудили до 5 років 3 місяців позбавлення волі, позбавили військового звання «сержант». Також задоволено позов прокуратури про стягнення на користь військової частини всієї суми завданої шкоди.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook