Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому збудують нових майданчиків на 2 мільйони

Двадцять дитячих і три спортивних майданчики встановлять у Хмельницькому цього року. Нові гірки, гойдалки, каруселі та тренажери з’являться у дворах міських багатоповерхівок. А також у селах Олешин та Богданівці. Крім того, ще 5 майданчиків встановлять за проєктами “Бюджету участі”. Обійдеться це облаштування розважальної інфраструктури бюджету громади у понад 2 мільйони гривень.

Суттєво обмежено фінансування, порівняно з минулим, адже були роки, коли витрачали на це 4 мільйони гривень. Але маємо такий бюджет, який маємо, – коментує заступник міського голови – директор Департаменту інфраструктури міста Василь Новачок.

За словами посадовця, три об’єкти вже встановлено. Наразі проходять тендерні торги на інші майданчики. Завдання стоїть – до кінця літа всі майданчики на прибудинкових територіях встановити.

Є деякі атракціони, які ще можуть використовуватися. Їх просто ремонтують, фарбують. Того, чого немає або воно зруйноване, повністю доставляють. Це більш-менш стандартні дитячі комплекси, майданчики, гірки, карусельки чи гойдалки, – розповів МТРК Місто Василь Новачок.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook