Новини
Суспільство

Весілля в кросівках та кедах – тренд на зручність

Весілля є особливою подією у житті кожної людини, і, можливо, єдиною. Тому підготовка до неї ведеться ретельно та опрацьовується до дрібниць. Крім самої церемонії, запрошення гостей та довгоочікуваного заходу, особливу увагу приділяють нарядам наречених.

Зазвичай, ми звикли, що наряд має бути класичним: весільна сукня у дівчат та строгий костюм у хлопців. З першого погляду так воно і є, але сучасна мода більш різноманітна та неформальна, тому може містити у собі нестандартні елементи. Це стосується, зокрема, взуття. На просторах інтернету можна спостерігати, як створився тренд під хештегом #weddingsneakers, який підкорює весь світ. На представлених кадрах можна спостерігати, як наречені не соромлячись надягають звичне для себе взуття й насолоджуються одруженням повною мірою.

Звичайно, не всі кросівки підійдуть для весілля. Ті ж новітні бігові Nike ZoomX або React, а також баскетбольні снікери навряд чи впишуться в зовнішній вигляд молодят, але класичні однотонні моделі з простим пошиттям ідеально підійдуть для такої події.

Для таких випадків в інтернет-магазині HypeSneakerShop знайдеться величезна кількість снікерів. Наприклад, ідеальним супутником на святі можуть стати моделі: Adidas Stan Smith, Nike Air Max 90, Nike Air Force 1, New Balance 997, Nike Air Max Verona і безліч інших.

З огляду на той факт, що даний тренд вже давно перейшов від дитячої забавки до масштабного дійства, деякі дизайнери взялися за створення унікальних екземплярів взуття спеціально для весіль. Звичайно ж, в більшості випадків снікери  ручної роботи, що мають невидимі шви, лазерну обробку шкіри, тканину з блискучими нитками, мереживо, вишивку, стрази та бісер. Більш сміливим молодятам, які обожнюють експерименти можна звернути увагу на кросівки в яскравих кольорах. Їх можна поєднати з букетом, прикрасами або іншими аксесуарами нареченої. Тому не бійтесь знаходити нові поєднання та пробувати щось нове, особливо в таке бажане для кожного свято.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook