Новини
Дозвілля

Хмельницькі медики влаштували танцювальний флешмоб на летовищі (ВІДЕО)

Лікарі обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на хмельницькому аеродромі влаштували запальні танці, показавши, що вміють не тільки лікувати, а й вправно танцювати.

Відео танцюючих лікарів виклали у спільноті «Підвези медика», яка, попри покращення ситуації в області із захворюваністю на COVID-19, досі час від часу приходить на допомогу лікарям, які потребують транспорту, аби дістатися до місця роботи або додому. «Друга хвиля» активності у групі відбулася під час нещодавнього локдауну, коли пасажирські перевезення на території області  були частково обмежені.

У відео медики станцювали не лише на території аеродрому, а й у Ботанічному саду Хмельницького національного університету, та трохи прорекламували туристичні принади Хмельниччини, зокрема, Самчики та Кам’янець.

Як зазначають у спільноті, таким чином Хмельницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф приєднався до Всеукраїнського флешмобу “EMDAY 2021”, приуроченого до відзначення Всесвітнього дня екстреної медичної допомоги, який відзначається 27 травня.

До участі у флешмобі залучили також дітлахів. Подивіться відео. Воно навряд чи залишить вас байдужими.

Також відео можна переглянути за посиланням. А ще – поставити “вподобайку” та написати щось приємне людям, які знаходять сили та час після важкої роботи ось так відпочивати.

До слова, у п’ятницю та суботу, 28 та 29 травня на території Хмельницького аеропорту також буде багато музики та руху. Там, нагадаємо, в новому, автомобільному форматі, проходитиме фестиваль Rock&Buh.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook