Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому призначили нового керівника транспортного підприємства

Нового директора комунального підприємства з організації роботи міського пасажирського транспорту розпорядженням Хмельницького міського голови.

Комунальне підприємство організовує та контролює роботу пасажирського транспорту, паркування автотранспорту, надає послуги автостоянок. Крім того, відповідає за транспортне обслуговування міської ради й виконкому.

До призначення нового керівника, обов’язки директора КП виконував Володимир Гульман. До цього – Володимир Богачук, якого було звільнено у травні 2020 року.

Віталій Когут народився 3 березня 1984 року в селі Проскурівка Ярмолинецького району. У 2015 році балотувався до Хмельницької міської ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», але був безпартійним. Новий керівник КП є приватним підприємцем. Як зазначено в останній електронній декларації, він є власником приватного підприємства «Ранковий +» та співзасновником ТОВ «Агро Сервіс Хмельницький».

Судячи з електронної декларації, минулого року у власності Віталія Когута нерухомого майна не було. Дружині Світлані у Хмельницькому належала квартира площею 46,4 квадратних метрів та мансарда площею 68,3 квадратних метрів. З техніки новий очільник КП має трактор «DW 404 DC» 2008 року випуску.

Минулого року заробітна плата Віталія Когута за місцем роботи у ПП «Ранковий +» становила 52 384 гривні. Робота директором ТОВ «Агро Сервіс Хмельницький» вказана як така, що не оплачується. Крім того, Віталій Когут має задекларовані 150 тисяч гривень готівковою.

За матеріалами сайту Є

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook