Новини
Новини від читача

Через роботу дорожників багатоповерхівка у Хмельницькому залишилась без води

Мешканець будинку, розташованого поруч з вулицею Мельникова, будівництво якої відновили з настанням тепла, поділився своїми спостереженнями за роботою комунальників та будівельників.

“Чомусь довгенько вчора затрималися на роботі дорожники, що активно узялися за нову вулицю Мельникова. Бо справді є в них робота: торік насипали метровий заввишки горбок довжиною метрів п’ятнадцять, а шириною п’ять. Цьогоріч половину його вздовж зрізають, ще й вглиб яму копають (мо’, нафту шукають?). Газові труби вже вилізли з землі.

До нафти не догризлися, а до водяних труб, схоже, дісталися. Так працювали, що після сьомої вечора у мешканців Старокостянтинівського шосе, 5В зникла вода. Як повідомив голова правління ОСББ цього будинку Євген Щербанюк, сталося це внаслідок роботи дорожників.

Станом на 20.30 вчорашнього вечора можна було все ще побачити більше десятка робітників біля цього зрізаного горбка, де, можливо, ховається пошкоджена труба. Й взагалі дивакувато будують цю Мельникова: зробили пішохідну та велосипедну зони якимись шматками з перепадом висот до метра, аби машини могли проїхати до новобудов. А велосипедисти та пішоходи, як скелелази, дряпаються на ці ділянки цивілізованого шляху.

Що до пошкодженої труби, то голова ОСББ повідомив, що вже у неділю зранку МКП «Хмельницькводоканал» поновлюватиме пошкоджене цими суботніми майстрами на всі руки”.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook