Новини
Духовність

Хмельницький відвідає Митрополит Епіфаній

В обласному центрі очільник Православної Церкви України представить нового керуючого Хмельницькою єпархією та освятить новий храм.

Як повідомили у пресслужбі Православної Церкви України, візит Митрополита Київського і всієї України у Хмельницький запланований на ці вихідні. У суботу, 5 червня, орієнтовно о 15.00 у соборі святого апостола Андрія Першозваного, що у мікрорайоні Дубове, відбудеться урочистий молебень та представлення нового єпископа Хмельницького та Кам’янець-Подільського Павла (Юристого).

У неділю, 6 червня, Предстоятель Православної Церкви України освятить новий храм за адресою: вул. Одеська, 15 (район «Дендропарковий») та очолить у ньому першу Божественну літургію. Після відправи Митрополит Епіфаній поспілкується з пресою.

Нагадаємо, нового керуючого Хмельницькою єпархією обрали на засіданні Священного Синоду ПЦУ 24 травня. Єпископом Хмельницьким і Кам’янець-Подільським став Преосвященний єпископ Павло (Юристий), який до цього керував Одеською єпархією. Обрали нового керівника у Хмельницьку єпархію в зв’язку з передчасною смертю митрополита Антонія (Махоти).

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook