Новини
Дозвілля

У Хмельницькому відбудеться парад близнюків

Хода близнят різного віку – від немовлят у візочках до молоді – у Хмельницькому відбувається уже не вперше. Цьогоріч, якщо погода не зіпсує наміри організаторів, на учасників заходу чекає декілька новацій. Парад близнюків та двійнят запланований на завтра, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей.

У програмі заходу, крім параду, відбудеться інклюзивний дитячий модний показ “Окрилені ангели”. 70 дітей, серед них – 35 із особливими потребами, зможуть відчути себе справжніми моделями.

Ми хочемо вперше запропонувати хмельничанам подивитися на моду іншими очима – очима дітей. У показі візьмуть участь юні моделі агенції «Little Angel» разом з особливими дітками. Ми хочемо показати громаді, що все можливо. І направду можна здійснити мрію навіть тоді, коли діти і не думають про таке. Ми хочемо показати громаді, що дуже важливо приймати дитину такою, яка вона є, – розповіла каналу “Місто” почесна голова Хмельницького представництва міжнародного клубу успішних жінок України Юлія Сабій.

Крім того, на хмельничан очікують виступи артистів, розіграші лотереї з призами та багато майстер-класів біля сцени.

Збиратимуться учасники параду о 16.15 біля торговельного центру “Дитячий світ”. Показ мод та розважальна програма стартують о 17.00 на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка.

Учасників параду просять, по можливості, дотримуватися дрес-коду – одягнути біле вбрання.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook