Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому триває будівництво спортивних та дитячих майданчиків

З бюджету міської територіальної громади на встановлення нових дитячих і спортивних майданчиків в обласному центрі у 2021 році передбачили близько 2,5 мільйона гривень. Проте це не остаточна сума – у липні планується додати під час уточнення бюджету ще коштів.

Про оновлення у дворах обласного центру Хмельницький міський голова розповів на своїй сторінці у Фейсбук. Так цьогоріч вуличні тренажери вже встановили на спортмайданчику у дворі будинку на вулиці Перемоги, 3.

Також облаштовано дитячий майданчик у дворі будинку  по вул. Шевченка, 101. Там вже є дитячий комплекс, карусель, пісочниця, гойдалка і спортивний комплекс,зазначив міський голова.

Завершено спорудження дитячих майданчиків за адресою вул. Свободи, 16. Ще два дитячих майданчики встановили у дворах будинків №№27/1 і 27/2 на вулиці Гальчевського. Наступний буде у дворі будинку на вул. Перемоги, 8/1.

Облаштування дитячих та спортивних майданчиків не обмежується лише межами обласного  центру. Нові локації для спорту та відпочинку дітей та молоді планують зводити і в старостинських округах  громади.

Виготовлено проект і незабаром буде оголошено тендер на виконання робіт зі спорудження двох майданчиків (спортивного і дитячого), розміром 15х15 м, у селі Олешин (на вул. Центральній, поблизу Центру культури і дозвілля) і в селищі Богданівці (вул. Першотравнева, 2), кошторисна вартість – понад 200 тис грн.

Впродовж 2021 року плануємо встановити 28 нових дитячих і спортивних майданчиків, у тому числі 5 за проектами бюджету участі. Загалом збудували вже понад 240 майданчиків, плюс 3 великих в парках міста! – резюмував свій допис міський голова.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook