Новини
Кримінал

У Хмельницькому патрульний допоміг затримати розшукуваного за розбійний напад

ТОРівець, перебуваючи поза службою, помітив у середмісті обласного центру чоловіка, схожого на зловмисника, який перебував у розшуку. І як з’ясувалося, не помилився. За сприяння патрульного чоловіка затримали та вже оголосили йому про підозру у вчиненні злочину.

Підозрілого чоловіка, котрий підходив під опис зловмисника, який вчинив розбійний на Деражнянщині, інспектор взводу №2 роти тактико-оперативного реагування УПП Олег Сафонюк побачив днями поблизу парку Франка в обласному центрі. Правоохоронець прямував у приватних справах, оскільки в той момент не перебував на службі. Однак це не стало перешкодою для виконання ним своїх обов’язків.

Про підозрілу особу патрульний повідомив Хмельницьке районне управління поліції, завдяки чому підозрюваного оперативно затримали.

За словами слідчих, у суботу, вранці, в селі Коричинці чоловік під час спільного розпиття алкоголю, силоміць відібрав у свого знайомого цінні речі й зник у невідомому напрямку.

Зловмиснику вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 187 ККУ. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 7 років.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook