Новини
Суспільство

Поліцейського з Кам’янця підозрюють у жорстокому поводженні з твариною

Відео, на якому кота спочатку тягають по підлозі, б’ють по голові, а потім підіймають за шкіру, швидко набуло резонансу та призвело до того, що справою зайнялася поліція. Користувачі соцмереж з’ясували, що чоловік, який знущався з тварини, є працівником правоохоронних органів.

Як пишуть у місцевій спільноті, відео насилля над твариною потрапило у мережу випадково. Спочатку про чоловіка, на сторінці якого воно було розміщене, писали, що він працює ветеринаром, проте згодом інформацію уточнили та виправили, зазначивши, що він є поліцейським конвоїром.

Повне відео, з етичних міркувань, не публікується, переглянути його можна за посиланням.

У соцмережах Кам’янця відео активно обговорюють. Як ніколи, всі коментатори у своїх реакціях одностайні.

Після того, як справа про катування тварини, котра, як пишуть у соцмережах, була у чоловіка на перетримці, набула розголосу, він почав “підчищати” фото свій профіль в інстаграмі.

Ось він, той самий instagram.com/andrey_pirog_ вже встиг прибрати усі фото зі своєї сторінки в Інстаграмі. Та факт його знущання, можливо не над одною твариною, відео якого випадково потрапило в мережу набрало резонансу, – зазначили у спільноті Kamianets Кам’янець Каменец.

Також згодом повідомили, що “поліція візьметься за розслідування відповідності історії з травмуваннням кота до якої причетний поліцейський конвоїр Андрій Пиріг @andrey_pirog_”.

Зважаючи на резонанс, який спричинила у місті ця історія, схоже, кам’янчани серйозно налаштовані відстежувати всі подробиці справи. Чим закінчиться вона, дізнаємося згодом.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook