Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому врятували чоловіка, який виліз на будівельний кран

Сьогодні, 8 червня, до Служби порятунку «101» від працівників одного з будівельних майданчиків на вул. Прибузькій, що в обласному центрі, надійшло повідомлення про те, що на будівельний кран виліз чоловік.

Перебуваючи на майже 40-метровій височині, він у будь-який момент міг зірватися і впасти. Тож, аби запобігти нещасному випадку, будівельники негайно звернулись по допомогу до рятувальників.

За викликом терміново спрямували чергове відділення 1 Державної пожежно-рятувальної частини, а також 60-метрову пожежну автодрабину. На місці пригоди інформація підтвердилась: на верхівці крану був чоловік. Діяти потрібно було негайно. Роль рятувальника та психолога взяв на себе командир відділення Сергій Семьонов, який поступово піднявся на будівельний кран, де майже дві години спілкувався з громадянином, передавши йому воду та цигарки. На допомогу ДСНСникам прибули поліцейські.

На щастя, відчайдуху вдалося відмовити від фатального кроку. Коли той спустився донизу, надзвичайники одразу передали його працівникам поліції.

Наразі причини й обставини пригоди з’ясовують правоохоронці.

За інформацією ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook