Новини
Бізнес

Закупівлю на Хмельниччині визнали найкращою за підсумками травня

Закупівля спортивного інвентарю для шкіл та садочків Меджибізькою селищною радою увійшла в хіт-парад найкращих закупівель за версією Prozorro.

Щомісяця Prozorro відзначає успішні закупівлі держзамовників, які відбулися в електронній системі. Переможців визначають за кількома критеріями: велика кількість учасників на торгах, їхня конкуренція на аукціоні та висока економія коштів платників податків. Цього місяця переможців визначали серед усіх конкурентних закупівель, договір у яких був укладений у травні 2021 року.

Однією з найкращих закупівель квітня стала закупівля Меджибізькою селищною радою спортивного інвентарю для шкіл та садочків — гімнастичні мати, спортивні килимки та дитячі гантелі на 80 тисяч гривень. На спрощену закупівлю подались аж 15 компаній та підприємців. І як результат — договір на 42 з половиною тисячі гривень. Це майже 50 відсотків економії без аномально низької ціни.

Ознайомитись з закупівлею можна за посиланням.

Також чемпіонами серед держзамовників стали підприємство «Антонов», Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей, а також Квартирно-експлуатаційний відділ Харкова.

За інформацією пресслужби ДП “ПРОЗОРРО”

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook