Новини
Бізнес

Хмельницькі блогери зареєструвалися як ФОПи і платитимуть податки

Днями у Хмельницькій державній податковій інспекції відбулася зустріч відомих блогерів обласного центру та податківців. За результатами бесіди, два відомих блогери висловили свою громадянську позицію та зареєструвались фізичними особами – підприємцями з відповідною сплатою податків до бюджету.

Як відомо, у сучасному світі блогер – це «онлайн друг» у соціальній мережі, спосіб життя якого імпонує підписнику, який веде свій особистий блог – інформаційно наповнений щоденник автора. При цьому, професійний блогер з великою аудиторією має можливість отримувати значний фінансовий дохід.

Тому кожен громадянин, який отримав дохід без сплати податків, має право і обов’язок водночас за підсумками фінансового року їх задекларувати і визначити до сплати податкові зобов’язання, тобто сплатити до бюджету податок на доходи фізичних осіб та військовий збір,зазначають у податковій службі.

Також додають, що на обліку в Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області перебуває майже 60 тисяч фізичних осіб – підприємців, у тому числі 3,6 тисячі – новостворених ФОПів.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook