Новини
Суспільство

На Хмельниччині додому повернули двох неповнолітніх втікачок

В одному випадку про зникнення неповнолітньої дівчини заявили через декілька годин, в іншому відсутність доньки вдома матір приховувала протягом тижня. Обох дівчат правоохоронці Хмельниччини відшукали протягом декількох годин після отримання заяв. Протиправних дій щодо них вчинено не було.

Про зникнення 16-річної падчерки, яка вночі пішла з дому і до ранку не повернулася, повідомила правоохоронців Хмельницького районного управління поліції мешканка Меджибізької громади.

До пошуків дівчини, крім особового складу поліції, долучилися працівники ювенальної превенції, слідчо-оперативна група та кінолог.

Зрештою з’ясувалося, що неповнолітня поїхала на відпочинок за межі міста зі знайомим. Втікачку розшукали протягом кількох годин та повернули додому.

Ще одна неповнолітня, 16-річна мешканка одного зі сіл Чорноострівської  ОТГ, не з’являлася вдома протягом тижня. Школу, відповідно, також не відвідувала. Вчителі проводили профілактичні бесіди з її матір’ю, проте та відсутність доньки приховувала.

Повідомила про відсутність дівчини вона лише вчора, 13 червня. Розшукали втікачку правоохоронці протягом години. Як виявилося, весь цей час неповнолітня перебувала у знайомого.

В обох випадках з неповнолітніми дівчатами та їхніми рідними провели профілактичні бесіди. Щодо мешканки Чорноострівської ОТГ, додатково склали адміністративний протокол за неналежний догляд за дитиною.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook