Новини
Кам'янець-Подільська міська

Двох неповнолітніх втікачів розшукали поліцейські Кам’янеччини

Студента, який, посварившись з родичами, пішов з дому та не повернувся у навчальний заклад, знайшли у сусідньому районі. Неповнолітню дівчину, яка також після конфлікту не повернулася додому, зупинили на пів шляху до столиці. Обох утікачів повернули до місця проживання правоохоронці.

На тиждень – до знайомих

Про зникнення студента одного з навчальних закладів Кам’янця поліцейському офіцеру громади повідомив викладач. За словами педагога, неповнолітній хлопець, який проживав у гуртожитку, написав заяву, аби його відпустили навідати родичів. Коли студент вчасно не повернувся, його почали розшукувати у рідних. Проте виявилося, що хлопця немає вдома вже тиждень.

Як з’ясували правоохоронці, хлопець посварився з родичами і подався у сусідній район до знайомого. Там розповів, що родина знає, де він, тож йому дозволили погостювати. Натомість рідні втікача були переконані, що він повернувся у гуртожиток.

Юнака, який “загубився” на тиждень, правоохоронці розшукали протягом двох годин.

Після сварки – на Київ

Про зникнення 16-річної дівчини, яка після сімейного конфлікту вийшла з дому та не повернулася, повідомила правоохоронців її матір.

Як з’ясували поліцейські, після сварки дівчина разом зі своїм другом піймали попутку та рушили на Київ. Водія, який підвозив парочку втікачів, правоохоронцям вдалося розшукати, зв’язатися з ним та пояснити ситуацію. У цей час автівка вже була на території Вінницької області. Після розмови з правоохоронцями, водій зупинився біля поліцейського поста та передав втікачку копам.

Аби доставити неповнолітню додому, по неї виїхав екіпаж патрульних разом з матір’ю дівчинки, повідом

За інформацією Ювенальної превенції Кам’янець-Подільського районного управління поліції

Нагадаємо, протягом трьох днів на Хмельниччині розшукували неповнолітнього хлопчика з Летичева, який пішов з дому, аби дізнатися, чи зможе вижити без дорослих.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook