Новини
Суспільство

У Хмельницькому автобус припаркували на тротуарі біля парковки (ВІДЕО)

Водій автобуса, на склі якого була причеплена табличка, що свідчила про перевезення дітей, не знайшов кращого місця у центрі міста для паркування свого транспортного засобу, ніж тротуар біля… парковки.

Те, що з місцями для тимчасової зупинки автомобілів у Хмельницькому – біда, знають всі автовласники і чимало перехожих. Час від часу саме їм доводиться рухатися складними траєкторіями, оминаючи то тут, то там припарковані автомобілі, які часто перекривають проходи, а інколи можуть стояти і на пішохідних переходах. Проте іноді зустрічаються водії, паркування яких викликає у хмельничан бурхливі емоції. І далеко не позитивні.

У центрі міста біля парковки навпроти аптеки №1 та низки торгових та харчувальних закладів один з водіїв зафіксував новий вид паркування великогабаритного транспорту – шкільного автобуса – на тротуарі. Очевидно, місця на традиційній парковці для нього не вистачило. Емоції водія – у відео, опублікованому у вайбер-групі Новини Хмельниччини.

Автор відео: taxilifekhm

До слова, водій автобус – не єдиний, хто вирішив використати пішохідну зону для паркування свого транспорту. Але на фоні автобуса легковик, що стоїть попереду нього, якось загубився.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook