Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому на прохання містян відремонтували дорогу

У мікрорайоні Ружична обласного центру завершується капітальний ремонт вулиці Лізи Чайкіної. Першу чергу робіт виконали минулого року. Цьогоріч їх завершили та облаштували під’їзди до приватних будинків.

Капітальний ремонт на цій вулиці почали, щойно дозволила погода – в середині травня. Спочатку заґрунтували дорогу бітумною емульсією, далі – почали асфальтувати. Роботи проводили на двох відрізках – від вулиці Уляни Громової до притулку та від вулиці Житецького до будинку №1 по вул. Кам’янецькій. Роботи там днями, за словами виконроба КП БРЕД Сергія Ковпака, були практично завершені.

У 2017 році мешканці вулиці Лізи Чайкіної зареєстрували електронну петицію з проханням зробити бодай пішохідну доріжку, аби можна було дістатися до зупинки та автостанції. І аж через три роки таки дочекалися ремонту.

Місцеві мешканці проведеними роботами задоволені. Кажуть, раніше під час дощів дорогу просто розмивало, тепер же мають новий асфальт. Зазначають, все, що їм обіцяли, комунальники зробили.

На ремонт ділянки від вулиці Житецького до Кривоноса передбачили 338 тисяч гривень. На частині вулиці виконали ямковий ремонт, частину встелили асфальтом повністю.

Загалом на капітальний ремонт вулиці Лізи Чайкіної заклали у бюджеті майже 800 тисяч гривень.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто  

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook