Новини
Здоров’я

Центри масової вакцинації на Хмельниччині працюватимуть лише в суботу

Про зміни у графіку роботи центру у Хмельницькому повідомили у міській раді. У неділю, 20 червня, він не діятиме, ймовірно, у зв’язку з релігійним святом. Другий центр масової вакцинації Хмельниччини, у Кам’янці, працюватиме так само.

Нагадаємо, центри масової вакцинації запрацювали у двох містах Хмельницької області минулих вихідних За два дні щеплення від коронавірусу отримали понад півтори тисячі подолян.

Цього тижня у Хмельницькому центр, що розташований за адресою вул. Володимирська, 92, працюватиме лише у суботу, 19 червня, з 9.00 до 16.00. У Кам’янці графік роботу центру такий: з 9.00 до 14.00. Адреса: вул. Гагаріна, 54.

За словами головної спеціалістки Департаменту охорони здоров’я Хмельницької ОДА Світлани Лукаш, протягом робочих годин центрів планують вакцинувати понад тисячу людей: 860 – у Хмельницькому та 400 – у Кам’янці-Подільському. Також вона додала, що Хмельниччина отримала ще понад 6 тисяч доз вакцини CoronaVac, якою щеплюватимуть бажаючих у центрі.

У Хмельницькій міській раді нагадують: вакцинуватися можуть усі, хто має більш як 18 років та не має протипоказів до вакцинації.

Особи, які не мають підписаної декларації з сімейним лікарем, повинні мати з собою паспорт та ідентифікаційний код. Тим, у кого декларація укладена, достатньо лише паспорта.

Як працюватимуть центри масової вакцинації наступних вихідних, напередодні державного свята – Дня Конституції – поки що невідомо.

За інформацією Хмельницької ОДА, за останню добу в області додалося 35 нових лабораторно підтверджених випадків COVID-19:

  • 26 – Хмельницький район
  • 8 – Кам’янець-Подільський р-н
  • 1 – Шепетівський район

Завантаженість ліжкомісць з киснем у закладах, що надають допомогу хворим з COVID-19, – 25,9%. В лікарнях перебувають 181 хворий, 65 – з підозрою.

Кількість летальних випадків внаслідок ускладнень через COVID-19 в області – 1853. Зареєстровано 1 летальний випадок у Кам’янець-Подільському районі (чоловік 78 р.)

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook