Новини
Інфраструктура

У Старокостянтинові подорожчає проїзд

Підвищити ціну на проїзд у міських маршрутках влада запланувала з 1 липня. Для дорослих він коштуватиме вдвічі дорожче, ніж для школярів та учнів ліцею.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради. Як йдеться у повідомленні, попередньо у владі розглянули звернення Старокостянтинівської міської спілки пасажирських перевізників, в якому ті просили переглянути вартість проїзду пасажирів на міських маршрутах загального користування.

Тож аби забезпечити стабільну роботу перевізників у міська рада Старокостянтинова змушена була піти на непопулярний серед населення крок.

Встановити з 1.07.2020 року вартість проїзду у міському пасажирському транспорті у розмірі 8 гривень, на період навчального року для дітей шкільного віку та учнів Старокостянтинівського професійного ліцею – у розмірі 4 гривні (щодня, крім неділі), – повідомили у міській раді.

Нагадаємо, у Хмельницькому проїзд у громадському транспорті здорожчав з 1 червня, а з 1 липня у хмельницьких тролейбусах має запрацювати повністю безготівкова система оплати проїзду.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook