Новини
Здоров’я

У вихідні у Хмельницькому знову працюватиме центр вакцинації

Як і в попередні вихідні, щеплення усі бажаючі можуть отримати 26 та 27 червня за адресою: вул. Володимирська, 92, у приміщенні телерадіокомпанії, з 9.00 до 16:00. Загалом в області є три центри масової вакцинації, проте як працюватимуть розташовані у Славуті та Кам’янці, офіційно не повідомлялося.

Вакцинуватися від COVID-19 у центрі можуть усі охочі віком від 18 років, які не мають протипоказів. Як і раніше, щеплення роблять китайським CoronaVac.

Тим, хто має підписану декларацію з сімейним лікарем, достатньо прийти з паспортом. У кого декларація не підписана, разом з паспортом має взяти також ідентифікаційний код, нагадують у пресслужбі Хмельницької міської ради.

Як зазначила головна спеціалістка департаменту охорони здоров’я Хмельницької облдержадміністрації Світлана Лукаш у вихідні в Хмельницькому планують вакцинувати 1500 осіб. Якщо бажаючих виявиться більше, додаткові дози вакцини доставлять мобільні бригади. Залишки, якщо такі будуть, використають для щеплення хмельничан з категорії 60+ у пунктах вакцинації.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook