Новини
Хмельницька міська

У Хмельницькому триває анкетування щодо впливу пандемії на життя громади

У міській раді просять заповнити анкету, аби допомогти громадським активістам проаналізувати вплив COVID-19 на мешканців Хмельницької громади. За відповідями анкетованих планують розробити комплексне дослідження, зокрема, про реакції органів місцевого самоврядування на пандемію.

В анкеті 19 питань. Частина з них – традиційна: про вік, стать, освіту, рівень доходів тощо. Блок питань, який стосується безпосередньо пандемії, містить питання про дотримання правил карантину, рівень захищеності під час пандемії, зміну економічного стану, обмеження прав у сфері охорони здоров’я під час карантинних обмежень та інші.

Також укладачі анкети просять оцінити якість спілкування органів місцевого самоврядування з мешканцями Хмельницької громади під час пандемії.

Опитування проводить ГО “Хмельницька ініціатива” в рамках проєкту «Актуалізація кризових протоколів дій Хмельницької громади в умовах пандемії COVID-19», який реалізується за підтримки ГО “Інститут миру і порозуміння” та фінансується Міжнародним фондом «Відродження», – повідомляють у міській раді.

Заповнити анкету можна за посиланням.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook