Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому за неправильне паркування виписуватимуть штрафи

Спочатку інспектори лише попереджатимуть хмельничан про можливі наслідки скоєних порушень, а згодом штрафуватимуть та вилучатимуть транспорт, припаркований з грубим порушенням правил.

Інспектори з паркування управління транспорту та зв’язку зможуть штрафувати хмельничан за припаркований у невідповідному місці автомобіль. Таке рішення підтримали члени виконавчого комітету на своєму засіданні. На початку таких інспекторів працюватиме двоє.

Ми надаємо їм повноваження розглядати такі справи на місці. Тому після прийняття виконкомом цього рішення, можна сказати, інспекція з паркування вже може стартувати. Наразі інспектори, яким будуть надані відповідні повноваження, проходять стажування в інших містах, в яких інспекція з паркування вже працює. Тому найближчим часом така інспекція вже запрацює у Хмельницькому, – пояснив заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук.

Також він додав, що попервах інспектори не штрафуватимуть, а лише попереджатимуть громадян, пояснюватимуть, що така інспекція запрацювала у місті. А через деякий час запровадять другий етап – закупівлю евакуатора для вилучення автотранспорту, власники якого грубо порушуватимуть правила паркування, йдеться у сюжеті МТРК Місто.  

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook