Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині горіли солома, трава та смітник

Протягом доби чергування надзвичайників Хмельниччини шість разів підіймали по тривозі. Декілька разів довелося рятувальникам гасити суху траву, крім того, горіла на території краю солома та сміття на відкритій території. Обійшлося без нещасних випадків.

У село Клубівка Шепетівського району надзвичайників викликали через пожежу, що виникла на території сільськогосподарського товариства. На площі у 300 квадратних метрів горіли тюки з соломою. Протягом 10 хвилин пожежу вдалося загасити, проте три тонни соломи було знищено вогнем. Ще 35 тонн – пошкоджено. За інформацією рятувальників, пожежа, ймовірно, виникла через самозаймання.

У селі Підліски Хмельницького району також на відкритій території загорілося сміття. Пожежа розповсюдилася на площу 15 000 квадратних метрів. На те, щоб дістатися до місця займання, яке за попередньою інформацією, виникло через необережне поводження з вогнем, та ліквідувати його, вогнеборцям знадобилося близько пів години.

Тричі рятувальникам довелося рятувати від вогню суху траву. Горіла вона у Старокостянтинові, у селі Лавринівці та на двох вулицях Нетішина. Як повідомили у рятувальників, причиною займання могло статися через потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючі матеріали шляхом заломлення оптичного світла.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook