Новини
Суспільство

У Хмельницькому шукали “вибухівку” в будівлі Нацполіції (ФОТО, ВІДЕО)

Після вчорашньої неспокійної для футбольних фанатів ночі ранок для декого з хмельничан почався неспокійно. На вулиці Зарічанській, біля приміщення Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області, зібралося чимало правоохоронців, а в мікрорайоні Озерна перекрили рух та викликали медиків. У поліції скупчення біля головного офісу пояснили проведенням навчань, а що відбувалося неподалік “Агори” наразі невідомо.

Нагадаємо, до 2 липня на території Хмельницької області тривають навчання в умовах, максимально наближених до реальних. У зв’язку з цим на території краю можливі ускладнення та перекриття руху.

Сьогоднішнє скупчення правоохоронців біля головної будівлі Нацполіції також пов’язане з навчання. За легендою, на лінію “102” надійшло повідомлення про замінування будівлі, тож всі спецслужби вирушили туди. Крім того, як зазначають у секторі комунікації поліції Хмельниччини, додатковим аспектом навчань стало те, що умовний мінувальник попередив про те, що має певні вимоги, які озвучить згодом.

З приміщення Головного управління нацполіції всіх співробітників евакуювали у резервне приміщення, територію оглянули, “вибухівки” не знайшли.

Тим часом хмельничани у соцмережах повідомляють про перекриття руху у мікрорайоні Озерна. Судячи з повідомлень у соцмережах, перекрита вулиця Січових Стрільців, там бачили правоохоронців та медиків. Також хмельничани пишуть про те, що заблоковано рух від вулиці Панаса Мирного до вулиці Бандери. Ймовірно, там також проходять навчання.

Вчора, нагадаємо, на території автовокзалу №1 на Вінницькому шосе також працювали правоохоронці, яких викликали через підозрілий предмет (дитячу іграшку), залишений біля центрального входу.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook