Новини
Події

Перекриття руху та звільнення заручників: у Хмельницькому тривають навчання правоохоронців

До 2 липня на території Хмельницької області проходитимуть навчання, в рамках яких правоохоронці відпрацьовують навички по затриманню небезпечних злочинців. Про це завчасно попередили мешканців краю, як і про те, що під час таких навчань можливі обмеження руху на дорогах.

Вчора хмельничани вже встигли відчути на собі наслідки тренувань поліції. Протягом кількох годин у мікрорайоні Озерна декілька вулиць було перекрито, рух транспорту по них не здійснювався. Як розповіли у поліції, саме там, а також на вулиці Зарічанській, біля будівлі Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області правоохоронці тренувалися знешкоджувати злочинців та звільняти заручників.

За легендою, у мікрорайоні Озерна “злочинці” влаштували стрілянину та пограбування, а щоб відвернути від себе увагу правоохоронців, повідомили про замінування головної поліцейської споруди. А коли зрозуміли, що це не допомогло і правоохоронці таки взялися їх знешкоджувати, до всього взяли ще й заручників.

Попри це, всі плани “злочинців” були зруйновані, оскільки усі поліцейські підрозділи, які були залучені до навчань, спрацювали добре. “Злочинців” знешкодили, заручників звільнили.

До навчань залучали представників усіх поліцейських підрозділів – патрульних, оперативників, слідчих, кінологів, вибухотехніків, спецпризначенців, а також перемовників. Правоохоронці діяли злагоджено, за підсумками навчань їхню підготовку представники Нацполіції оцінили високо, повідомляють у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook