Новини
Події

Дружині загиблого військового з Хмельниччини вручили орден “За мужність”

Орден “За мужність” III ступеня, яким загиблого Леоніда Смолінського було нагороджено посмертно, голова Хмельницької ОДА вручив його дружині Тамілі.

Уродженець Летичева, капітан запасу Леонід Смолінський загинув 12 серпня 2014 року, потрапивши разом з іншими військовими у засідку поблизу села Мандрикине на Донеччині. З перших днів Революції Гідності був її активним учасником. З початком війни на Сході пішов воювати добровольцем.

У Летичеві на честь загиблого воїна названо вулицю. Посмертно Леонід Смолінський став почесним громадянином рідного Летичева та Хмельницького. Посмертно нагороджений Почесною відзнакою «Мужність і відвага» жителів міста Хмельницького. Похований в обласному центрі на Алеї Слави.

Орден “За мужність” III ступеню, яким бійця спецпідрозділу «Дніпро-1» Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» посмертно було нагороджено відповідно до Указу Президента України, вручив його дружині голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій.

Також подякував посадовець пані Тамілі за її волонтерську діяльність, адже вона неодноразово виїжджала до зони АТО/ООС, допомагаючи нашим бійцям.

За інформацією Хмельницької ОДА

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook