Новини
Освіта

Хмельницьких випускників розкритикували за “блатні” пісні на пляжі (ВІДЕО)

Щойно випущені зі шкільних “застінків (складається таке враження) юні хмельничани заспівали на пляжі пісню, одну з тих, що їх відносять до “блатних”. За що трохи вигребли не дуже приємних коментарів у соцмережах. Відстоюючи своє право співати, дехто з випускників під впливом емоцій перегнув палицю. Проте зрештою, схоже, всі розійшлися мирно.

Приводом для “розборок” у соцмережах стало відео, яке виклали в одній з хмельницьких вайбер-спільнот за підсумками випускної ночі у Хмельницькому. Поки на дні Дубівського озера шукали 16-річного потопельника, на березі Південного Бугу юні хмельничани тусили та співали. Щоправда, пісні їхні сподобалися не всім.

Ось куплет пісні, яку не лише з невідомою метою зазняли на відео, а й поширили.

Ось реакція соцмереж.

Виявилося, що після випуску колишні школярі не лише не сплять, а й читають соцмережі. Тож і відреагували на закиди щодо їхніх музичних вподобань.

Якщо ваше виховання дозволяє висловлюватись про зовсім незнайомих Вам дівчат так то я вам дуже співчуваю,бо воно в вас відсутнє.Це був наш випуск і ми співали те,що захотіли і свою думку потрібно тримати при собі.Якщо вам шось неподобається то не дивіться,але принижувати когось і так висловлюватись дуже нетактовно з нашого боку.

Зайду в понеділок до зама по освіті, та в поліцію зайду, найду випуск попрошу в догоночку шобы по пению еще оценочку поставили

Не зліться на дівчат, впевнений вони нічого поганого не думали.

Про мрт коліна лишнє

Ці діти більші патріоти ніж ви і виховані краще.І співають вони і руту і смереку.Ну а судячи з ваших коментарів Ви просто закомплексована особа якій потрібна допомога лікаря.

Я впевнений вони теж гарно співають українські пісні. Я не націоналіст, хай співають на всіх мовах. Чим більше людина знає мов, тім більше вона людина.

І щоб усі поступили а нормальні університети, а не в ті про які вони співають

Агов люди! до чого ці супeрeчки.. мистeцтво має бути поза політикою… ми на випуску,в свій час, співали Шатунова, цілувались під Бітлів, танцювали під Eмінeма, Дeцла і всяку іншу ху… алe цe нe заважає жити і виховувати, зараз, вжe своіх дітeй, з Украіноі в сeрці! Бeрeжіть один одного, поважайтe і досить агрeсувати цінуйтe і поважайтe миті життя кожного

Ну… випуск з навчального закладу і блатняк якось не дуже поєднуються, хіба що це випуск з ПТУ

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook