Новини
Культура

Хмельничан запрошують на новий фестиваль

Ініційований творчою молоддю міста фестиваль «Твій МаніФест» у цю п’ятницю готує шанувальникам музики «5 шалених куль».

9 липня поціновувачів свіжого звучання та хардового перформансу запрошують у моно-театр «Кут», де вперше відбудеться фестиваль української рок-музики «Твій МаніФест».

Ідея створення локального фестивалю молодих українських рок-команд виникла у учасника місцевої банди «П’25» В’ячеслава Шиндера.

Як зазначає організатор, поштовхом до творення авторської рок-події в першу чергу стала тривала карантинна перерва в концертній діяльності хмельницької культурної громади:

«За час карантину ми – музиканти «Хмеля» не просто скучили за «живими» виступами, а серйозно «спраглі» за спілкування з глядачами. Так, наша команда нещодавно приймала участь у фестивалі «MyFest», проте створення власного фестивального продукту, тим паче нашого, рокового – зовсім інший досвід. Цією подією ми хочемо привернути увагу до молодих рок-команд, які створюють власний драйв і потребують підтримки. Гасло фесту «Скуштуй пробивне музло, драйв якого влучить у твоє серце», тому ласкаво запрошую до нашого «гарячого» рок-делікатесу!» – зазначає В’ячеслав.

Крім місцевих «куль», тобто гуртів, які презентують свою творчість на фестивалі, за словами організаторів, в якості спеціального гостя, завітає київська реп-кор команда DASH.

Зі знаних хмельницькими фестивальниками гуртів у «Твій МаніФесті» приймуть участь: Diff.Sides, The ChuGuysters, Katana і орги – П’25.

Як зазначають організатори основні статті бюджету фестивалю у 22 тисячі гривень, склали витрати на якісне озвучування, відео та фото-зйомку та фестивальну логістику.

Квитки на перший молодіжній рок-фест міста можна придбати попередньо або безпосередньо у день фестивалю.

Нагадаємо, що гурт П’25 виборов місце на основній сцені на наступному «MyFest2022»  на змаганні гуртів цьогорічного фестивалю.

Автор: Ольга Нікітіна

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook