Новини
Дозвілля

Які сюрпризи чекають на хмельничан Купальської ночі?

«На Івана Купала» – святкова подія, яку вже кілька років поспіль з радістю підтримують хмельничани в ім’я традицій предків-дохристиян.

Сьогодні о 18.00 в Молодіжному парку шанувальники етніки зможуть відвідати тематичні гуляння з нагоди наймістичнішої ночі року.

В програмі етноподії на хмельничан чекають, як атрибути язичницьких обрядів, так і сучасні компоненти міських святкувань.

Майстер-класи з вінкоплетіння, фольклорне, театральне дійство та концерт місцевих танцювальних колективів «Веснянка» та «Молодички».

Про традиційну участь у купальських гуляннях вже повідомили і артисти театру вогню та світла «Zlights», шоу від яких щороку справжнім захватом відзначають гості:

«Вже 5 рік ми приймаємо участь у святкуванні Івана Купала🌿. Кожного разу готуємо щось цікаве і новеньке. Тож не пропустіть наш виступ 6 липня у Молодіжному парку!»

Крім того, організатори підготували для містян тематичні фотозони, майстрів з розписом аквагримом, а завершиться свято пінною вечіркою.

Ще одне полегшення створили для тих відвідувачів, які відбудуть свято до кінця та оберуть для себе громадський транспорт. Так, з 23.00 у Хмельницькому, за прийнятою тарифікацією, будуть курсувати додаткові тролейбуси за напрямками:

  • Озерна, два тролейбуси даного напрямку очікуватимуть на зупинці «Парк молодіжний» по по вулиці C. Бандери;
  • АС№1, через вулицю Зарічанську, в зворотньому напрямку через проспект Миру, тролейбус даного напрямку очікуватиме на зупинці «Парк молодіжний» по вулиці C. Бандери;
  • Ракове, два тролейбуси даного напрямку очікуватимуть в районі заїзду до парку «Молодіжний» по вулиці C. Бандери;
  • Гречани, тролейбус даного напрямку очікуватиме в районі заїзду до парку «Молодіжний» по вулиці C. Бандери;
  • Катіон, через вулицю Інститутську, два тролейбуси даного напрямку очікуватимуть в районі заїзду до парку «Молодіжний» по вулиці C. Бандери;
  • Катіон, через Львівське шосе, тролейбус даного напрямку очікуватиме в районі заїзду до парку «Молодіжний» по вулиці C. Бандери;
  • Дубове, тролейбус даного напрямку очікуватиме в районі заїзду до парку «Молодіжний» по вулиці C. Бандери.

Нагадуємо, що у міському комунальному транспорті за безквитковий проїзд почали штрафувати пасажирів.

Автор: Ольга Нікітіна

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook