Новини
Події

У Хмельницькому на мітинг проти заступника міського голови привели нетверезих бомжів (ВІДЕО)

Біля міської ради невідомі люди дивного вигляду тримали плакати, намальовані на картонках, сам же організатор збирав однодумців навпроти приміщення облдержадміністрації. Заступник Хмельницького міського голови поспілкувався з пресою та громадою, наскільки йому дозволили люди, які, схоже, перебували у нетверезому стані.

Про акцію протесту у Хмельницькому вперше заговорили два дні тому, коли після необережного висловлювання Василя Новачка під час спілкування з пресою, широкого розголосу в місті набув його коментар “Та нам нормально“. Йшлося про те, наскільки задоволені чиновники, які працюють у міській раді, виглядом майдану після ремонту.

У соцмережах з’явилися повідомлення про те, що акція протесту запланована сьогодні, 9 липня, о 13.00, біля приміщення міської ради. Там дійсно зібралося чимало людей, які прийшли почути, що скаже директор Департаменту інфраструктури міста про своє, на думку містян, невдале коментування ситуації.

Проте частина мітингувальників перебувала, за словами очевидців, у нетверезому стані та й виглядали вони більше як безхатьки, ніж як, до прикладу, автовласники або велосипедисти, яким не подобаються ні дороги після ремонту, ні майдан, ні коментарі посадовця у соцмережах.

У руках ці люди тримали нашвидкуруч намальовані плакати, на яких, що вже стає традиційним для Хмельницького, прізвище заступника міського голови було написане з помилкою. (Традиційним, тому що попри широку популяризацію роботи Олександра Симчишина та його команди, досі чимало людей так і не навчилися писати правильно його прізвище).

Десятки таких людей зібрались під міськрадою, створюючи вигляд проведення пікету проти Василя Новачка, – пишуть у соцмережах.

Поспілкувалися з “учасниками” мітингу після того, як вони пішли від міської ради, перехожі. На камеру чоловіки сказали, що їм “пообіцяли заплатити, але не заплатили”. Проте, хто пообіцяв, не уточнили.

Відео: Хмельницький LIVE

У соцмережах тим часом зазначили: “організатор акції проти Василя Новачка повідомив, що на мітинг прийшли проплачені люди у нетверезому стані. Можливі провокації”.

Тож організатор акцію свій мітинг зібрав біля пам’ятника “Віра. Надія. Любов”. Там люди просто стояли з табличками з різноманітними гаслами “на тему”.

Про що говорив з громадою Василь Новачок – дивіться у відео сайту Є

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook