Новини
Суспільство

На хмельницькому підприємстві, де отруїлися люди, заперечили витік хімічної речовини

На сторінці у Фейсбук Хмельницької філії ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» опублікували повідомлення, в якому спростовують можливість отруєння працівників підприємства невідомою хімічною речовиною. Посилаються на те, що у виробництві жодних небезпечних речовин не використовують.

Нагадаємо, вчора увечері декільком працівницям підприємства, яке займається виготовленням комплектуючих для автомобілів, стало погано. Після огляду людей, їм викликали “швидку” та госпіталізували до міської лікарні. У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом отруєння людей.

У перші години після інциденту керівництво товариства не коментувало ситуацію, і лише сьогодні, в середині дня, на сторінці підприємства опублікували допис наступного змісту:

9 липня деякі ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що на Хмельницькій філії ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» «відбувся витік невідомої хімічної речовини». Адміністрація підприємства повідомляє, що на виробництві не використовуються хімічні речовини, які можуть спричинити шкоду здоров’ю працівників. У всіх людей, які звернулися зі скаргами до медичної сестри, спостерігався підвищений артеріальний тиск. 4 працівників, яких забрала швидка допомога, ще ввечері відпустили додому із задовільним станом. В медичному закладі в них взяли кров на аналіз, який не підтвердив отруєння хімічними речовинами. Повідомляємо, що дотримання безпечних умов праці є першочерговим для нашого підприємства.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook