Новини
Здоров’я

Хмельниччина – на 10 місці за темпами вакцинації

Рейтинг областей за кількістю провакцинованого населення склали у Громадській організації «Антикорупційний штаб». В Україні наразі вакцинували 2,17 млн осіб, що складає 5,08% населення. 

Станом на 7 липня у Хмельницькій області вакциновані 68 270 осіб, що складає 5,44% від усього населення області (1,2 млн осіб). З цим показником Хмельниччина посідає десяте місце серед усіх областей  – наразі це середній показник в Україні. Щільність вакцинованих – також на середньому рівні – 544 особи на 10 тисяч населення, – йдеться у повідомленні ГО «Антикорупційний штаб».

Лідирують у цьому рейтингу місто Київ та Київська область (вакциновано відповідно 10,22% та 8,14% населення). також серед лідерів – Полтавська, Миколаївська та Вінницька області.

Найгірша ситуація у Луганській, Чернігівській та Донецькій області: тут щеплення отримали відповідно 1,87%, 1,91% та 2,06% населення.

Нагадаємо, від сьогодні центр масової вакцинації має запрацювати у Городку. Також цього тижня планують почати вакцинацію мешканців сіл, що входять до Олешинського старостинського округу.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook